IMG_8776

Toiminta maakuntajoukoissa perustuu vapaaehtoisuuteen ja tästä syystä maakuntajoukkoihin hakeudutaan.

Hakemuslomake löytyy ohesta ja sitä jaetaan myös Päijät-Hämeen maakuntakomppanian esittelytilaisuuksissa sekä muissa maakuntajoukkojen tapahtumissa. Lomakkeen saat sähköisenä myös pyytämällä sitä maakuntakomppanian päivystäjältä sähköpostilla (paivystaja@maakuntakomppania.fi)

Täytä, allekirjoita ja palauta hakemuslomake Hämeen aluetoimistoon (ks. Yhteystiedot). Hakemuksen palauttamisen jälkeen kaikista hakijoista tehdään suppea turvallisuusselvitys, jonka tekeminen voi kestää päivistä kuukausiin. Tämän jälkeen sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan jatkosta (haastattelu, mahdollinen kuntotesti). Yleensä haastattelun yhteydessä kirjoitetaan sitoumus (ota haastatteluun mukaan virallinen henkilöllisyystodistus). Pitkälle kuitille tulevat varusteet kuitataan tämän jälkeen erikseen sovittavana ajankohtana, joka riippuu pääosin Panssariprikaatin aikatauluista.

Hakemus ei ole vielä kirjallinen sitoumus maakuntakomppaniaan. Sitoumukset allekirjoitetaan vasta kun henkilö tekee päätöksen toimintaan osallistumisesta.

Valitettavasti hakemusta ei voi toimittaa sähköisenä, koska sillä myönnetään lupa suppeaan turvallisuusselvitykseen, joten se on allekirjoitettava omakätisesti.